toate categoriile

Noutăți

Esti aici : Acasă> Noutăți

Focuri de artificii fericite au înflorit în Africa

Ora: 2020-01-02 Accesări: 30

În calitate de reprezentant al industriei artificiilor din China, Happy Fireworks a mers în Maroc pentru a participa la Săptămâna Comerțului China din decembrie 2019. La Casablanca, Happy Fireworks a arătat clienților africani calitatea înaltă a artificiilor și a prezentat farmecul artificiilor reprezentanților Ambasada Chinei în Maroc.

Scopul Săptămânii comerciale cu China în Maroc este de a promova cooperarea economică dintre China și țările „One Belt And One Road”. Târgul a acoperit mii de metri pătrați și a implicat zeci de industrii. La acel târg, Happy Fireworks a arătat poporului african farmecul focurilor de artificii Liuyang, aproape 100 de tipuri de produse au fost lăudate de clienții africani.

非洲图片1

Jingning, consilierul comercial al ambasadei Chinei din Maroc, a venit și el la standul Happy Fireworks. El ne-a încurajat să facem eforturi pentru a extinde piața marocană și a lăsa artificiile chinezești de înaltă calitate să înflorească pe cerul Africii. La conferința de cooperare internațională în producție Hunan-African, liderii relevanți ai asociației de întreprinderi din Maroc și alte organizații au discutat despre cooperarea cu Liuyang întreprinderile de artificii și au lăudat produsele Happy Fireworks.

非洲图片2

非洲图片3

非洲图片4