toate categoriile

Noutăți

Esti aici : Acasă> Noutăți

Faceți cunoștință cu Happy Fireworks la cel mai mare târg de jucării din lume „Spielwarenmesse”

Ora: 2020-02-05 Accesări: 62

Cel de-al 71-lea târg internațional de jucării Spielwarenmesse a avut loc la începutul anului 2020. Această reuniune globală anuală a industriei jucăriilor din Nürnberg, Germania, a primit peste 2800 de expozanți din 136 de țări. Fiind unul dintre reprezentanții artificiilor Liuyang, produsele de înaltă calitate afișate de Happy Fireworks au atras mulți cumpărători.

Nürnberg este orașul central al regiunii Franken din Bavaria, Germania, cunoscut drept „capitala jucăriilor” a lumii, o piață importantă de comercializare a jucăriilor. Târgul Internațional de Jucării de la Nürnberg „Spielwarenmesse” are loc din 1949 și este unul dintre cele mai faimoase, influente și mai frecventate târguri de jucării din lume. Spielwarenmesse (2020) reunește cel puțin 1 milion de produse de jucărie în 12 categorii repartizate în 18 săli de spectacol.

德国图片1

德国图片2

Ca produse tradiționale de consum pentru festival, artificiile și petardele sunt, de asemenea, clasificate drept jucării de festival de către comercianții străini. Pentru a răspunde activ strategiei de ieșire, Happy Fireworks participă de mulți ani la Expoziția din Germania, care a asistat și la creșterea cererii consumatorilor străini pentru produse de artificii de înaltă calitate în Liuyang, China. În standul Happy Fireworks, Cakes, Rocket Fireworks, Toy Fireworks și alte produse au atras cumpărători din întreaga lume. Expoziția anuală a devenit, de asemenea, o platformă de înaltă calitate pentru Happy Fireworks pentru a contacta clienții vechi, a întâlni clienți noi și a obține comenzi noi.

După expoziție, Julia Deng, CEO-ul Happy Fireworks a vizitat companiile Fireworks și a negociat afaceri în Europa. Această călătorie în Europa a aprofundat și mai mult înțelegerea pieței europene a artificiilor Happy și a consolidat și mai mult influența mărcii Happy Fireworks în Europa.

德国图片3

德国图片4